Med 2017 i box så kan man ikke mer en smile ;) Og få lov og vare en del av fremgangen til resultaten til Finn Erik Rismyhr under SM, EM, Göteborgs Store Pris og ikke minst VM i KZ2. Herbert Vikheim (CPB Sport)som hade farten men ikke hellet på NM, Morten Trandem i X30 Sommercup osv.. Mini førerne Magnus Skatvedt Jakobsen, Sander August Røsand Stickler, Alexander Standal Borgensrud, Tedd Aleksander Aamodt med vinster og fremdragende resultater 2017 ;)

Motorer og leverandører er ikke alltid like lett og velge ,men en sak er helt sikkert uten trylle stav så kan den beste tryllekunstneren ikke trylle!! Da vi ikke er låst til noen motorfabrikant så er dette motorer vi har hatt stor fremgang med : Vortex, LKE, TM samt Rotax beroende på klasse.

Det som har hvert vår målsetning er og ha konkurranse dyktige chassie og motorer i de klasser vi har hatt førere i, samt å tilrettelegge så alle kan konkurrere på sine premisser og budsjetter.

I løpet av de åren som har gått har vi hvert heldige og få lov og jobbe sammen med en rekke fremgangsrike førere ex. Henrik Furuseth, Jonas Wendelborg Bråthen, Andreas Forss, Karin Elise Fossen, Andreas Wernersson, Filip Gudmundsson, Ayla Ågren, Sindre Furuset, Eirik Isaksætre, Joakim Braun......................